Navigacija

TFL Vsebine

TFL Vsebine

PRAVNE VSEBINE

Pravnih vsebine na portalu TFL so tako obsežne, da zadovoljijo tako povprečnega uporabnika, kot tudi tiste najbolj zahtevne. Na enem mestu lahko
dostopate do celotne zakonodaje RS in registra veljavnih predpisov, vse povezano na časovnici, ki ponuja pregled celotne zakonodaje po vseh
verzijah iz preteklosti do današnjega dne.
Dostopate lahko tudi do sodne prakse vseh slovenskih sodišč, prav tako pa lahko dostopate tudi do evropske zakonodaje in EU sodne prakse.

VSA AŽURNA SLOVENSKA ZAKONODAJA

Na portalu TFL lahko dostopate do celotne Zakonodaja RS, veljavne in razveljavljene, v obliki čistopisov s prikazom na časovnici, ki vam zagotavlja, ažurnost vsake verzije dokumenta. Praktičen pregled vam zagotavlja tudi register veljavne in razveljavljene zakonodaje, ponujamo pa vam še ostale vsebine kot so Uradni list RS, Poročevalec DZ, Mednarodne pogodbe, itd. vsi dokumenti so med seboj povezani. Za še boljši pregled zakonodaje pa lahko spremljate naš Lex-Koledar.

SODNA PRAKSA VSEH SLOVENSKIH SODIŠČ

Spremljajte sodne odločbe vseh slovenskih sodišč, dostopajte do podatkov kot so pravna mnenja in stališča, odločitve Državne revizijske komisije, Odločitve Računskega sodišča RS in vse drugo, kar potrebujete.

VSI VELJAVNI PREDPISI S PRIKAZOM NA ČASOVNICI

Časovnica omogoča prikaz zakona, ki je tekom svojega obstoja doživel več kot eno spremembo. Zagotavlja tudi najhitrejši dostop do veljavnega čistopisa na točno določen dan.

ZAKONODAJA EU IN SODBE ESČP

Na enem mestu zbrana tudi vsa Zakonodaja EU na enako pregleden ter ažuren način, dostopate lahko tudi do sodb ESČP. Vse na enem mestu.

STROKOVNE ČLANKE IN
E-PUBLIKACIJE (Z ARHIVI)

Strokovni pravni članki in arhivi revij Odvetnik, Pravnik, Slovenska arbitražna praksa, Pamfil, Sodnikov Informator, Zbornik znanstvenih razprav (EF LJ), Pravni Letopis, Revus, Cepar.

Poleg zgoraj naštetih vsebin portal TFL ponuja še veliko več. Izpolnite obrazec za povpraševanje in v najkrajšem možnem času vas bomo kontaktirali ter vam predlagali rešitev, ki bo najprimernejša za vas. Postanite tudi vi eden izmed 40.000 zadovoljnih uporabnikov portala TFL!

Začnite z najboljšim.

VSE NA ENEM MESTU.

POVPRAŠEVANJE

POŠLJITE POVPRAŠEVANJE

Podatke, ki ste jih navedli, bomo uporabili izključno za namen poslovne komunikacije. S klikom na gumb "Pošljite" se strinjate s Splošnimi pogoji uporabe portala Tax-Fin-Lex ter Informacijami za posameznika.Potrebujete pomoč?
Posvetujte se z našim strokovnjakom.

Pišite nam +386 1 4324 243
BREZPLAČNI PREIZKUS

Tax-Fin-Lex d.o.o.
pravno-poslovni portal,
založništvo in
izobraževanja

Tax-Fin-Lex d.o.o.
Železna cesta 18
1000 Ljubljana
Slovenija

T: +386 1 4324 243
E: info@tax-fin-lex.si

CERTIFIKATI IN EU PROJEKTI

 
x Dialog title
dialog window