TFL Vsebine

TFL Vsebine

PRAVNE VSEBINE

Pravne vsebine predstavljajo največji del vsebin portala TFL. Na enem mestu lahko dostopate do celotne zakonodaje RS in registra veljavnih predpisov, vse povezano na časovnici, ki ponuja pregled celotne zakonodaje po vseh verzijah iz preteklosti do današnjega dne. Dostopate lahko tudi do sodne prakse vseh slovenskih sodišč, prav tako pa tudi do evropske zakonodaje in EU sodne prakse. Pravne vsebine sestavljajo tudi e-komentarji zakonov in pravni strokovni članki.

VSA AŽURNA SLOVENSKA ZAKONODAJA

Na portalu TFL lahko dostopate do celotne Zakonodaje RS (ustava, zakoni, podzakonski akti in mednarodne pogodbe), veljavne in razveljavljene, v obliki čistopisov in z grafično ponazoritvijo na časovnici, ki zagotavlja enostaven prikaz prečiščenih besedil po vsaki spremembi. Praktičen pregled zagotavlja tudi register veljavne in razveljavljene zakonodaje, s klasifikacijo po pravnih področjih, objave iz uradnih listov RS, gradiva v obravnavi v DZ (Poročevalec DZ), itd. Vsi dokumenti so med seboj vsebinsko povezani. Za še boljši pregled zakonodaje pa lahko spremljate Lex-Koledar veljavnosti in uporabe pravnih aktov.

SODNA PRAKSA VSEH SLOVENSKIH SODIŠČ

Spremljajte sodne odločbe vseh slovenskih sodišč, dostopajte do podatkov kot so pravna mnenja in stališča, odločitve Državne revizijske komisije, Odločitve Računskega sodišča RS in vse drugo, kar potrebujete.

VSI VELJAVNI PREDPISI S PRIKAZOM NA ČASOVNICI

Časovnica omogoča prikaz zakona, ki je tekom svojega obstoja doživel več kot eno spremembo. Zagotavlja tudi najhitrejši dostop do veljavnega čistopisa na točno določen dan.

ZAKONODAJA EU IN SODBE ESČP

Na enem mestu je zbrana tudi vsa Zakonodaja EU na enako pregleden ter ažuren način, dostopate lahko tudi do sodb ESČP.

STROKOVNI ČLANKI IN
E-PUBLIKACIJE (Z ARHIVI)

Na portalu TFL so zbrani strokovni pravni članki in arhivi revij Odvetnik, Pravnik, Slovenska arbitražna praksa, Sodnikov Informator, Zbornik znanstvenih razprav (EF LJ), Pravni Letopis, Revus, Cepar, Zbornik Sodobno insolvenčno pravo in drugi.

E-KOMENTARJI ZAKONOV

Sestavni del pravnih vsebin so tudi e-komentarji zakonov, ki jih dnevno ažuriramo in s tem zagotavljamo, da imate vedno dostop do zadnje, aktualne verzije. Več o njih si lahko preberete na povezavi.

Poleg zgoraj naštetih vsebin portal TFL ponuja še veliko več. Izpolnite obrazec za povpraševanje in v najkrajšem možnem času vas bomo kontaktirali ter vam predlagali najboljšo rešitev za vas. Postanite tudi vi eden izmed 40.000 zadovoljnih uporabnikov portala TFL!

Začnite z najboljšim.

VSE NA ENEM MESTU.

POVPRAŠEVANJE

POŠLJITE POVPRAŠEVANJE

Podatke, ki ste jih navedli, bomo uporabili izključno za namen poslovne komunikacije. S klikom na gumb "Pošljite" se strinjate s Splošnimi pogoji uporabe portala Tax-Fin-Lex ter Informacijami za posameznika.Potrebujete pomoč?
Posvetujte se z našim strokovnjakom.

Pišite nam +386 1 4324 243
BREZPLAČNI PREIZKUS

Tax-Fin-Lex d.o.o.
pravno-poslovni portal,
založništvo in
izobraževanja

Tax-Fin-Lex d.o.o.
Železna cesta 18
1000 Ljubljana
Slovenija

T: +386 1 4324 243
E: info@tax-fin-lex.si

CERTIFIKATI IN EU PROJEKTI

 
x - Dialog title
dialog window