TFL Vsebine

TFL Vsebine

OKOLJEVARSTVENE VSEBINE

Kot edini ponudnik celotne okoljevarstvene zakonodaje v Sloveniji, vam portal TFL ponuja dostop do ažurne okoljevarstvene zakonodaje, direktiv in uredb EU ter okoljevarstvenih člankov. Za vas pripravljamo tudi informacije o spremembah in novostih okoljske zakonodaje ter vas dnevno obveščamo na vaš email naslov.

OKOLJEVARSTVENA ZAKONODAJA

Dostopate lahko do vse SLO in EU zakonodaje s področja varstva okolja (zakonov in podzakonskih predpisov RS v obliki prečiščenih besedil, programov in načrtov, mednarodnih pogodb, uredb in direktiv EU). Prav tako vam je na voljo vsa SLO in EU sodna praksa s področja varstva okolja (sodne odločbe Vrhovnega, Upravnega in višjih sodišč RS ter Sodišča ES). Dostop imate tudi do gradiv v obravnavi DZ (predpisi s področja varstva okolja, ki so v sprejemanju v DZ).

EKO POROČEVALEC

Objave Gradiv v obravnavi / Poročevalca DZ, ki se nanašajo na varstvo okolja s povezavami na sprejeto zakonodajo oziroma zakonodajo, ki je v sprejemanju v Republiki Sloveniji ter zajema področja vseh objav Poročevalca DZ, ki imajo vpliv na okolje, okoljske spremembe ter vode in energije, tudi kmetijstva itd.

EKO KLIPPING

Dnevno vas obveščamo o spremembah in novostih okoljevarstvene zakonodaje, ki so objavljene v pravnih virih, kot so: Uradni list RS, Uradni list EU, gradiva v obravnavi DZ, gradiva v obravnavi vlade, predpisi v pripravi na Ministrstvu za okolje in prostor, STA novice.

ORODJE ZA POMOČ PRI PREPOZNAVANJU TVEGANJ ZA NASTANEK OKOLJSKE ŠKODE

V Sloveniji imamo več kot 500 predpisov s področja okolja.
Zaradi kompleksnosti okoljske zakonodaje in hudih finančnih posledic, ki lahko sledijo kršitvam in povzročeni okoljski škodi, smo za vas pripravili pregled vseh ključnih zahtev okoljskih predpisov. Okoljski vodič vam bo odgovoril na vprašanja:
Katere okoljske zakone, podzakonske akte morate upoštevati pri izvajanju vaše poklicne dejavnosti? Kakšna je vsebina trenutno veljavne verzije določenega akta?

ORODJE ZA OCENO OKOLJSKIH TVEGANJ

Orodje za oceno tveganj vam bo preko preproste brezplačne interaktivne aplikacije podalo oceno vaše izpostavljenosti za nastanek okoljske škode.
To pomeni, da boste spoznali tveganja, ki izhajajo iz vaše dejavnosti, za povzročitev okoljske škode, prepoznali kritične točke. Prejeli boste dodatna pojasnila in nasvete glede zakonodaje, ki vas zavezuje ter preventivnih ravnanj, s katerimi se lahko izognete okoljski škodi ter vsem ostalim posledicam, ki nastanejo v povezavi z njo.

Poleg zgoraj naštetih vsebin portal TFL ponuja še veliko več. Izpolnite obrazec za povpraševanje in v najkrajšem možnem času vas bomo kontaktirali ter vam predlagali najboljšo rešitev za vas. Postanite tudi vi eden izmed 40.000 zadovoljnih uporabnikov portala TFL!

Začnite z najboljšim.

VSE NA ENEM MESTU.

POVPRAŠEVANJE

POŠLJITE POVPRAŠEVANJE

Podatke, ki ste jih navedli, bomo uporabili izključno za namen poslovne komunikacije. S klikom na gumb "Pošljite" se strinjate s Splošnimi pogoji uporabe portala Tax-Fin-Lex ter Informacijami za posameznika.Potrebujete pomoč?
Posvetujte se z našim strokovnjakom.

Pišite nam +386 1 4324 243
BREZPLAČNI PREIZKUS

Tax-Fin-Lex d.o.o.
pravno-poslovni portal,
založništvo in
izobraževanja

Tax-Fin-Lex d.o.o.
Železna cesta 18
1000 Ljubljana
Slovenija

T: +386 1 4324 243
E: info@tax-fin-lex.si

CERTIFIKATI IN EU PROJEKTI

 
x - Dialog title
dialog window