Navigacija

TFL Vsebine

TFL Vsebine

OKOLJEVARSTVENE VSEBINE

Za vas pripravljamo informacije o zakonodaji na področju varstva okolja in rabe naravnih virov. Dnevno vas obveščamo o spremembah in novostih.

OKOLJEVARSTVENA ZAKONODAJA

Pravnih vsebine na portalu TFL so tako obsežne, da zadovoljijo tako povprečnega uporabnika, kot tudi tiste najbolj zahtevne. Na enem mestu lahko brskate med celotno zakonodajo RS, registrom veljavnih predpisov, vse povezano na časovnici, ki ponuja pregled celotne zakonodaje po vseh verzijah iz preteklosti do današnjega dne. Ogledate si lahko tudi celoten uradni list ter sodne prakse vseh slovenskih sodišč, prav tako pa lahko dostopate tudi do vseh podatkov iz Evropskih sodišč.

EKO POROČEVALEC

li veste, da v Sloveniji velja okrog 800 zakonov in več kot 18.500 podzakonskih predpisov, od tega je cca 200 - 300 predpisov z okoljskega področja?

Za vas spremljamo informacije iz naslednjih virov: Uradni list RS - uredbeni del in mednarodne pogodbe Uradni list EU (serija L) Gradiva v obravnavi v Državnem zboru (nekoč Poročevalec DZ) Predpisi v pripravi na ministrstvih Gradiva v obravnavi na vladi, seje vlade in seje delovnih teles STA novice (novice z zakonodajnega področja, ki jih pripravlja Slovenska tiskovna agencija) Novice iz ostalih spletnih strani, kot so npr. spletne strani nevladnih organizacij Novosti s projekta EcoLex Life

OKOLJEVARSTVENI ČLANKI

Kot edini ponudnik celotne okoljevarstvene zakonodaje v Sloveniji, vam portal TFL ponuja dostop do ažurne okoljevarstvene zakonodaje, direktiv in uredb EU ter okoljevarstvenih člankov. Kot končni produkt Evropskega projekta EcoLex LIFE, smo pripravili dve izjemni orodji: Orodje za pomoč pri prepoznavanju tveganj za nastanek okoljske škode in Orodje za oceno okoljskih tveganj, ki sta neprecenljivi za vsakega okoljevarstvenika. Ponujamo tudi dnevno obveščanje o novostih okoljevarstvene zakonodaje.

ORODJE ZA POMOČ PRI PREPOZNAVANJU TVEGANJ ZA NASTANEK OKOLJSKE ŠKODE

V Sloveniji imamo več kot 500 predpisov s področja okolja. Zaradi kompleksnosti okoljske zakonodaje in hudih finančnih posledic, ki lahko sledijo kršitvam in povzročeni okoljski škodi, smo za vas pripravili pregled vseh ključnih zahtev okoljskih predpisov. Okoljski vodič vam bo odgovoril na vprašanja: Katere okoljske zakone, podzakonske akte morate upoštevati pri izvajanju vaše poklicne dejavnosti?

ORODJE ZA OCENO OKOLJSKIH TVEGANJ

Orodje za oceno tveganj vam bo preko preproste brezplačne interaktivne aplikacije podalo oceno vaše izpostavljenosti za nastanek okoljske škode. To pomeni, da boste: spoznali tveganja, ki izhajajo iz vaše dejavnosti, za povzročitev okoljske škode, prepoznali kritične točke in prejeli dodatna pojasnila in nasvete glede zakonodaje, ki vas zavezuje, in preventivnih ravnanj, s katerimi se lahko izognete okoljski škodi in vsem ostalim posledicam, ki nastanejo v povezavi z njo.

Poleg zgoraj naštetih vsebin portal TFL ponuja še veliko več. Izpolnite obrazec za povpraševanje in v najkrajšem možnem času vas bomo kontaktirali ter vam predlagali rešitev, ki bo najprimernejša za vas. Postanite tudi vi eden izmed 40.000 zadovoljnih uporabnikov portala TFL!

Začnite z najboljšim.

VSE NA ENEM MESTU.

POVPRAŠEVANJE

POŠLJITE POVPRAŠEVANJE

Podatke, ki ste jih navedli, bomo uporabili izključno za namen poslovne komunikacije. S klikom na gumb "Pošljite" se strinjate s Splošnimi pogoji uporabe portala Tax-Fin-Lex ter Informacijami za posameznika.Potrebujete pomoč?
Posvetujte se z našim strokovnjakom.

Pišite nam +386 1 4324 243
BREZPLAČNI PREIZKUS

Tax-Fin-Lex d.o.o.
pravno-poslovni portal,
založništvo in
izobraževanja

Tax-Fin-Lex d.o.o.
Železna cesta 18
1000 Ljubljana
Slovenija

T: +386 1 4324 243
E: info@tax-fin-lex.si

CERTIFIKATI IN EU PROJEKTI

 
x Dialog title
dialog window