Navigacija

TFL Vsebine

TFL Vsebine

DAVČNE VSEBINE

Davčne vsebine vključujejo vsa uradna pojasnila Finančne uprave RS in (prej Davčne uprave RS) s povezavami na aktualno zakonodajo.
Na portalu lahko dostopate do strokovnih člankov in revij, ki vključujejo članke različnih avtorjev z davčnega področja in njihove arhive.

NASVETI IN ČLANKI IZ DAVČNEGA PODROČJA

Portal TFL vam zagotavlja strokovne nasvete davčnih in računovodkofinančnih svetovalcev in strokovnjakov. Prebirajte tudi med mnogimi članki z davčnega področja iz strokovnih publikacij kot naprimer revije Denar in mnogih drugih.

POJASNILA FURS IN DURS V ČASOVNICI

Davčne vsebine na portalu TFL vključujejo vsa uradna pojasnila Finančne uprave RS in Davčne uprave RS MF in druge s povezavami na aktualno davčno zakonodajo. Dostopate lahko tudi do povzetkov sodne prakse DURS/FURS ter arhiva. Uporabnikom prilagojena časovnica vam prikrajša čas in skrbi saj združuje vse verzije pojasnil v časovnem pregledu.

VSA AŽURNA DAVČNA ZAKONODAJA IN SODNA PRAKSA SODIŠČ RS

Na portalu TFL je na voljo vsa ažurna zakonodaja s pregledom po časovnici, ki vam prikrajša čas in skrbi saj združuje vse verzije pojasnil v časovnem pregledu. Naročite se lahko tudi na dnevno obveščanje o zakonodajnih novostih.

OBRAZCI IN VZORCI DOKUMENTOV TER BAZA ZNANJA

NOVOST NA TRGU! Za vas smo na enem mestu zbrali obrazce z davčnega in računovodsko-finančnega področja, kodekse in smernice Inštituta za revizijo, ter ostale vzorce dokumentov, ki jih potrebujete pri vsakdanjem opravljanju vaše dejavnosti. Nepogrešljiv paket za vse, ki delujete na davčnem področju!

Poleg zgoraj naštetih vsebin portal TFL ponuja še veliko več. Izpolnite obrazec za povpraševanje in v najkrajšem možnem času vas bomo kontaktirali ter vam predlagali rešitev, ki bo najprimernejša za vas. Postanite tudi vi eden izmed 40.000 zadovoljnih uporabnikov portala TFL!

Začnite z najboljšim.

VSE NA ENEM MESTU.

POVPRAŠEVANJE

POŠLJITE POVPRAŠEVANJE

Podatke, ki ste jih navedli, bomo uporabili izključno za namen poslovne komunikacije. S klikom na gumb "Pošljite" se strinjate s Splošnimi pogoji uporabe portala Tax-Fin-Lex ter Informacijami za posameznika.Potrebujete pomoč?
Posvetujte se z našim strokovnjakom.

Pišite nam +386 1 4324 243
BREZPLAČNI PREIZKUS

Tax-Fin-Lex d.o.o.
pravno-poslovni portal,
založništvo in
izobraževanja

Tax-Fin-Lex d.o.o.
Železna cesta 18
1000 Ljubljana
Slovenija

T: +386 1 4324 243
E: info@tax-fin-lex.si

CERTIFIKATI IN EU PROJEKTI

 
x Dialog title
dialog window