TFL Vsebine

TFL Vsebine

DAVČNE VSEBINE

Davčne vsebine vključujejo vsa uradna pojasnila Finančne uprave RS in (prej Davčne uprave RS) s povezavami na aktualno zakonodajo.
Na portalu lahko dostopate do strokovnih člankov in revij, ki vključujejo članke različnih avtorjev z davčnega področja in njihove arhive.

NASVETI IN ČLANKI Z DAVČNEGA PODROČJA

Zagotavljamo vam strokovne nasvete davčnih in računovodsko-finančnih svetovalcev in strokovnjakov. Prebirajte tudi med mnogimi članki z davčnega področja iz strokovnih publikacij kot naprimer revije Denar in mnogih drugih.

POJASNILA FURS IN DURS NA ČASOVNICI

Davčne vsebine vključujejo vsa uradna pojasnila Finančne/Davčne uprave RS in Ministrstva za finance, s povezavami na aktualno davčno zakonodajo. Dostopate lahko tudi do arhiva povzetkov sodne prakse DURS/FURS. Uporabnikom prilagojena časovnica vam prikrajša čas in skrbi saj združuje vse verzije pojasnil v časovnem pregledu.

VSA AŽURNA DAVČNA ZAKONODAJA IN SODNA PRAKSA SODIŠČ RS

Na voljo vam je tudi vsa ažurna zakonodaja s pregledom na časovnici, med drugim tudi ZDDV-1, ZDavP-2, ZDoh-2, ZDDPO-2. Naročite se lahko tudi na dnevno obveščanje o zakonodajnih novostih.

OBRAZCI IN VZORCI DOKUMENTOV TER BAZA ZNANJA

Za vas smo na enem mestu zbrali obrazce z davčnega in računovodsko-finančnega področja, skupaj z aktualno zbirko vprašanj naročnikov portala TFL in odgovorov strokovnjakov s finančno-računovodskega, davčnega in delovnopravnega področja. Nepogrešljiv paket za vse, ki delujete na davčnem področju!

Poleg zgoraj naštetih vsebin portal TFL ponuja še veliko več. Izpolnite obrazec za povpraševanje in v najkrajšem možnem času vas bomo kontaktirali ter vam predlagali najboljšo rešitev za vas. Postanite tudi vi eden izmed 40.000 zadovoljnih uporabnikov portala TFL!

Začnite z najboljšim.

VSE NA ENEM MESTU.

POVPRAŠEVANJE

POŠLJITE POVPRAŠEVANJE

Podatke, ki ste jih navedli, bomo uporabili izključno za namen poslovne komunikacije. S klikom na gumb "Pošljite" se strinjate s Splošnimi pogoji uporabe portala Tax-Fin-Lex ter Informacijami za posameznika.Potrebujete pomoč?
Posvetujte se z našim strokovnjakom.

Pišite nam +386 1 4324 243
BREZPLAČNI PREIZKUS

Tax-Fin-Lex d.o.o.
pravno-poslovni portal,
založništvo in
izobraževanja

Tax-Fin-Lex d.o.o.
Železna cesta 18
1000 Ljubljana
Slovenija

T: +386 1 4324 243
E: info@tax-fin-lex.si

CERTIFIKATI IN EU PROJEKTI

 
x - Dialog title
dialog window