Navigacija
Portal TFL

STA novice / Notarji bodo v ponedeljek na voljo za brezplačne nasvete na daljavo

četrtek, 21.10.2021

Ljubljana, 21. oktobra (STA) - Slovenski notarji se bodo tudi letos vključili v aktivnosti ob Evropskem dnevu pravosodja, ki ga obeležujejo 25. oktobra, in bodo v ponedeljek brezplačno informirali uporabnike notarskih storitev na oddaljeni način po video povezavi. Tema svetovanja med 9. in 12. uro bo urejanje premoženjskopravnih razmerij zakonskih in drugih parov.

Kot so sporočili iz Notarske zbornice Slovenije, bo svetovanje potekalo preko digitalne platforme MiTeam. Vsi, ki bodo želeli posvet z notarjem, se bodo lahko prijavili na video razgovor z notarjem na povezavi https://notzs.miteam.si/asset/Dqp9K84C3pBbYRMcS.

Ob prijavi bodo vpisali svoj elektronski naslov, nato pa bodo prejeli vabilo za vstop v sprejemno pisarno ter se v video razgovoru s predstavnikom sprejemne pisarne dogovorili za prost termin.

Notarji s svojim delom na področju civilnega prava pomembno prispevajo k zagotavljanju pravne varnosti. V notarskih pisarnah vsakodnevno nudijo uporabnikom informacije in nasvete v zvezi s sestavo pogodb.

Potrebujete pomoč?
Posvetujte se z našim strokovnjakom.

Pišite nam +386 1 4324 243
BREZPLAČNI PREIZKUS

Tax-Fin-Lex d.o.o.
pravno-poslovni portal,
založništvo in
izobraževanja

Tax-Fin-Lex d.o.o.
Železna cesta 18
1000 Ljubljana
Slovenija

T: +386 1 4324 243
E: info@tax-fin-lex.si

CERTIFIKATI IN EU PROJEKTI

 
x Dialog title
dialog window