Navigacija
Portal TFL

Lex - Kliping - Pomoč

Lex-Kliping pomoč

Postopek določitve spremljanja pravnih področij

Kako si določite pravna področja, ki jih želite spremljati in biti obveščeni o njihovih novostih in spremembah?

Sam postopek določitve pravnih področij je popolnoma enostaven:

1. Pod zavihkom "Moja področja" si izberete pravna področja (npr. »Delovna razmerja«, »Plače in nadomestila plač«, »Varstvo pri delu«, itd.), s katerih želite biti obveščeni o novostih.

Pravnih področij je 11, vsako področje ima tudi podpodročja. Izberete lahko celotno področje (vrhnji nivo) ali pa izmed podpodročij označite samo določeno, ki je za vas zanimivo. V nadaljevanju lahko izbirate tudi med vnaprej pripravljenimi tematskimi paketi, kot je na primer “Eko-Lex”.

2. Ko ste si izbrali ustrezno število pravnih področij oz. tematskih paketov glede na vaš naročniški paket (informacija o tem, koliko področij ste že določili in koliko jih še lahko, je ves čas na ekranu), lahko preizkusite, kakšne zadetke bi z izbranih področij dobili v določenem preteklem obdobju, npr. v zadnjem letu:

- S klikom na gumb Preizkusi boste dobili zadetke, na podlagi katerih boste lahko ocenili, koliko novih objav lahko pričakujete dnevno oz. v določenem obdobju.

- Če ste s tem zadovoljni, si izbiro področij shranite s klikom na gumb Shrani. Svojo izbiro lahko kadarkoli spremenite s tem, da popravite izbiro področja, ponovno preverite rezultate iskanja in spremenjeno izbiro shranite.

Za pomoč nas pokličite na 01 432 42 43 ali pošljite sporočilo!

Potrebujete pomoč?
Posvetujte se z našim strokovnjakom.

Pišite nam +386 1 4324 243
BREZPLAČNI PREIZKUS

Tax-Fin-Lex d.o.o.
pravno-poslovni portal,
založništvo in
izobraževanja

Tax-Fin-Lex d.o.o.
Železna cesta 18
1000 Ljubljana
Slovenija

T: +386 1 4324 243
E: info@tax-fin-lex.si

CERTIFIKATI IN EU PROJEKTI

 
x - Dialog title
dialog window