Navigacija
Portal TFL

Lex - Kliping - Pomoč

Lex-Kliping pomoč

Postopek določitve spremljanja pravnih področij

Kako si določite pravna področja, ki jih želite spremljati in biti obveščeni o njihovih novostih in spremembah?

Sam postopek določitve pravnih področij je popolnoma enostaven:

1. Pod zavihkom "Moja področja" si izberete pravna področja (npr. »Delovna razmerja«, »Plače in nadomestila plač«, »Varstvo pri delu«, itd.), s katerih želite biti obveščeni o novostih.

Pravnih področij je 11, vsako področje ima tudi podpodročja. Izberete lahko celotno področje (vrhnji nivo) ali pa izmed podpodročij označite samo določeno, ki je za vas zanimivo. V nadaljevanju lahko izbirate tudi med vnaprej pripravljenimi tematskimi paketi, kot je na primer “Eko-Lex”.

2. Ko ste si izbrali ustrezno število pravnih področij oz. tematskih paketov glede na vaš naročniški paket (informacija o tem, koliko področij ste že določili in koliko jih še lahko, je ves čas na ekranu), lahko preizkusite, kakšne zadetke bi z izbranih področij dobili v določenem preteklem obdobju, npr. v zadnjem letu:

- S klikom na gumb Preizkusi boste dobili zadetke, na podlagi katerih boste lahko ocenili, koliko novih objav lahko pričakujete dnevno oz. v določenem obdobju.

- Če ste s tem zadovoljni, si izbiro področij shranite s klikom na gumb Shrani. Svojo izbiro lahko kadarkoli spremenite s tem, da popravite izbiro področja, ponovno preverite rezultate iskanja in spremenjeno izbiro shranite.

Za pomoč nas pokličite na 01 432 42 43 ali pošljite sporočilo!

Potrebujete pomoč? Pokličite nas na 01 432 42 43 ali pošljite sporočilo.
 
x Dialog title
dialog window