Navigacija

TFL Izobraževanja / Brezplačni spletni seminar: Kako razdeliti svoje premoženje za časa življenja?

 • Izobraževanje

  Brezplačni spletni seminar: Kako razdeliti svoje premoženje za časa življenja?

 • Brezplačno! Potrebna je prijava.

   

 • DATUM

  sreda, 15.2.2023 od 10.00 do 10.30

 • LOKACIJA

  Spletna učilnica

 • Prijava

Brezplačni spletni seminar: Kako razdeliti svoje premoženje za časa življenja?

Zapuščinski postopki so lahko izhodišče za številne sodne spore, ki se jim je moč v veliki meri izogniti z ustreznim postopanjem zapustnika za časa življenja.

Glede na konkretne okoliščine lahko izbiramo med zapisom oporoke, podaritvijo premoženja ali sklenitvijo ene od dednih pogodb (recimo pogodbe o dosmrtnem preživljanju, izročilne ali preužitkarske pogodbe). 

Brezplačni spletni seminar vam bo ponudil številne napotke in usmeritve, na podlagi katerih se boste lažje odločili katero varianto izbrati, da bo razdelitev premoženja za vas in vaše najdražje čim bolj varna, brez nadaljnjih sodnih zapletov in obenem davčno ugodna.

KDO BO Z VAMI

Ines Rostohar

Ines Rostohar

Leta 2008 je z odliko zaključila diplomski študij na Pravni fakulteti v Ljubljani. Med študijem je opravljala delo na Ministrstvu za delo družino in socialne zadeve na področju institucionalnega varstva ter javno zasebnega partnerstva. Oktobra 2008 se je kot odvetniška pripravnica zaposlila v Odvetniški pisarni Nevenke Šorli, vzporedno pa opravila sodniško pripravniško pri Višjem sodišču v Ljubljani. Leta 2009 se je zaposlila v Odvetniški pisarni Miro Senica in odvetniki d.o.o. ter po opravljenem državnem pravniškem izpitu nadaljevala delo kot odvetniška kandidatka ter od leta 2012 dalje kot odvetnica.
Od maja 2017 nadaljuje svojo odvetniško pot v Odvetniški družbi Pirc Musar & Lemut Strle, kjer je maja 2019 postala tudi partnerica. Posvetila se je zlasti področju civilnega in delovnega prava ter v tem sklopu svetuje strankam ter jih zastopa pred sodišči in drugimi organi.

Prijava

Vljudno vabljeni!

Tax-Fin-Lex d.o.o.

Potrebujete pomoč?
Posvetujte se z našim strokovnjakom.

Pišite nam +386 1 4324 243
BREZPLAČNI PREIZKUS

Tax-Fin-Lex d.o.o.
pravno-poslovni portal,
založništvo in
izobraževanja

Tax-Fin-Lex d.o.o.
Železna cesta 18
1000 Ljubljana
Slovenija

T: +386 1 4324 243
E: info@tax-fin-lex.si

CERTIFIKATI IN EU PROJEKTI

 
x - Dialog title
dialog window