Navigacija

TFL Izobraževanja / Korona virus – nasveti za samozaposlene (posnetek,17.3.2020)

  • Izobraževanje

    Korona virus – nasveti za samozaposlene (posnetek,17.3.2020)

  • Brezplačno

  • LOKACIJA

    Spletna učilnica

  • Ogled

Korona virus – brezplačni nasveti za samozaposlene

Zaradi zaskrbljenih samozaposlenih smo se odločili, da z brezplačnim webinarjem na pomoč priskočimo tudi njim. Dr. Nana Weber bo odgovorila na vprašanja, ki bodo do ponedeljka, 16.3. do 12.00 ure, prispela na elektronski naslov katja.ribic(a)tax-fin-lex.si (z zadevo: Vprašanja za Nano Weber)

Zaradi omejenega števila prijav za spremljanje webinarja v živo priporočamo zgodnjo prijavo. Posnetki webinarja bodo kasneje na voljo brezplačno.

KDO BO Z VAMI

dr. Nana Weber

dr. Nana Weber

Želja po vsakodnevnih izzivih, nenehnem nadgrajevanju znanja in dinamičnem delu z ljudmi jo je vodila do študija prava. Ker jo je pritegnilo predvsem civilno in gospodarsko pravo, je nadaljevala z magistrskim študijem civilnega in gospodarskega prava ter doktorskim študijem civilnega prava. V magistrskem in doktorskem delu je obravnavala tudi aktualne teme iz Družinskega zakonika. Največ izkušenj z različnih področij prava je pridobila na različnih stopnjah sodišč, na okrajnem (kazenski oddelek), višjem (civilni in oddelek za alternativno reševanje sporov) ter vrhovnem sodišču (delovno–socialni oddelek). Delo je nadaljevala na Državnem pravobranilstvu in pri odvetniku. Po zadnji zaposlitvi v kabinetu ministra za javno upravo je padla odločitev, da delo opravlja kot samostojna podjetnica. Prepričana je namreč, da lahko na tak način najbolje širi svoje poslanstvo, ki je v pomoči ljudem in skrbi za njihove interese. Delo v odvetništvu je nujna nadgradnja. Pomembno ji je, da se nenehno strokovno izpopolnjuje. Nazadnje je naredila izpita za svetovalko za begunce in mediatorko. Ker si prvenstveno prizadeva za mirno rešitev sporov, je mediatorka v Mediacijskem centru Ljubljana in v Mediacijskem centru Odvetniške zbornice Slovenije. Na eni od višjih ljubljanskih šol predava različne pravne predmete, na redni bazi pa piše strokovne članke iz različnih pravnih področij.

Ogled

Vljudno vabljeni!

Tax-Fin-Lex d.o.o.

Potrebujete pomoč? Pokličite nas na 01 432 42 43 ali pošljite sporočilo.
 
x Dialog title
dialog window