TFL Izobraževanja / Kako povečati produktivnost z uporabo umetne inteligence

 • Izobraževanje

  Kako povečati produktivnost z uporabo umetne inteligence

 • CENA

  • za naročnike na storitve portala TFL je cena 149 eur + DDV
  • za vse ostale je redna cena izobraževanja 169 eur + DDV

   

  Izobraževanje JE vključeno v naročniške pakete Portala TFL

 • DATUM

  sreda, 28.8.2024 od 13.30 do 15.00

 • LOKACIJA

  Spletna učilnica

 • Prijava

Spletni seminar: Kako povečati produktivnost z uporabo umetne inteligence

Ste se naveličali poslušati o umetni inteligenci brez konkretnih rezultatov? Veste, da je ChatGPT le eno izmed mnogih AI orodij, vendar vas zanima, katera druga še obstajajo in so resnično uporabna? Želite raziskati ta orodja, vendar vam primanjkuje časa za testiranje in preverjanje, kaj deluje v praksi, predvsem v slovenščini?


Na tem predavanju vam bomo pokazali, kako v praksi uporabljamo različna AI orodja za optimizacijo dela in ustvarjanje prave vrednosti. Skoraj vsak dan odkrijemo novo orodje, ki prinaša koristne rešitve, zato vemo, da obstaja več orodij, ki lahko bistveno izboljšajo produktivnost.


Predavatelj bo predstavil le tista, ki so resnično uporabna in preverjena v vsakodnevnem delu z naročniki ali v lastnem podjetju. Predavanje temelji na praktičnih primerih, ki vam bodo omogočili takojšnjo implementacijo novih znanj v vašem delovnem okolju.

PROGRAM

1.     Pisanje, analiziranje in prevajanje s ChatGPT:
 • Uporaba ChatGPT za pisanje in urejanje dokumentov, analizo daljših besedil ter prevajanje. Prilagoditev ChatGPT s svojimi podatki in ustvarjanje unikatne osebnosti brez kodiranja..
2.     Avtomatizacija in povečanje produktivnosti:
 • Kako uporabiti Copilota v Wordu, Excelu, PowerPointu in Outlooku za avtomatizacijo pisarniških procesov in samodejno ustvarjanje zapiskov ter povzetkov.
3.     Ustvarjanje vizualnih in video vsebin:
 • Priprava transkriptov in podnapisov ter prevajanje video posnetkov s pomočjo umetne inteligence. Kako uporabiti AI v Canvi za prepričljive vizualne vsebine.
4.     Zajem podatkov in avtomatizacija podpore strankam:
 • Zajemanje podatkov s spletnih strani brez programiranja ter avtomatizacija podpore strankam s pomočjo AI.
5.     Sklepna razprava:
 • Praktični nasveti za vključevanje umetne inteligence v vsakodnevno delo, razprava in odgovori na vprašanja.

Predavanje bo praktično zasnovano in osredotočeno na 10 AI orodij, ki optimizirajo delo na vseh zgoraj omenjenih področjih.

KDO BO Z VAMI

Peter Mesarec

Peter Mesarec

Peter Mesarec je direktor podjetja Seos.si ter ugleden strokovnjak na področju digitalnega marketinga in umetne inteligence. Z več kot dvema desetletjema izkušenj, ki vključujejo delo v agencijah in vodenje lastnih podjetij, je razvil globoko razumevanje digitalnega sveta. Kot vodilni predavatelj o uporabi ChatGPT je postal eden najbolj iskanih govorcev v zadnjem letu, z več kot 120 predavanji po Sloveniji in svetu.
Njegova zavezanost sega onkraj predavanj; aktivno deluje pri integraciji ChatGPT v poslovne procese podjetij, izobražuje zaposlene o optimizaciji delovnih procesov z umetno inteligenco ter poudarja, kako lahko tehnologija pohitri in izboljša delo v različnih industrijah.

Prijava

Vljudno vabljeni!

Tax-Fin-Lex d.o.o.

BREZPLAČNI PREIZKUS

Tax-Fin-Lex d.o.o.
pravno-poslovni portal,
založništvo in
izobraževanja

Tax-Fin-Lex d.o.o.
Železna cesta 18
1000 Ljubljana
Slovenija

T: +386 1 4324 243
E: info@tax-fin-lex.si

CERTIFIKATI IN EU PROJEKTI

 
x - Dialog title
dialog window