Navigacija
Portal TFL

TFL Vsebine / Odločitve Ustavnega sodišča

Up-173/00 - Ustavna pritožba A. A. zaradi kršitve pravice do sojenja (odločanja) brez nepotrebnega odlašanja: - v postopkih pred Ministrstvom za n...

OPOMBA US RS
OPRAVILNA ŠTEVILKA
Up-173/00
VRSTA ZADEVE
ustavna pritožba
INTERNA OZNAKA
US20324
GESLA
Pravica do sodnega varstva. Nejasna in pomanjkljiva ustavna pritožba. Predhodno izčrpanje vseh pravnih sredstev kot procesni pogoj za vložitev ustavne pritožbe.
NAPADENI AKT
Ustavna pritožba A. A. zaradi kršitve pravice do sojenja (odločanja) brez nepotrebnega odlašanja: - v postopkih pred Ministrstvom za notranje zadeve, Državnim tožilstvom v Ljubljani, Agencijo za plačilni promet, Statističnim uradom Slovenije in Okrajnim sodiščem v Ljubljani, - v pritožbenem postopku pred Vrhovnim sodiščem v zvezi s sodbo Upravnega sodišča v Ljubljani (opr. št. U 400/98), - v postopku pred Okrajnim sodiščem v Ljubljani, ki teče v zadevi IK 236/2000
OBJAVA
IZDAJATELJ
Ustavno sodišče RS
VLAGATELJ
VRSTA AKTA
drugi akti
VRSTA ODLOČITVE
sklep
VRSTA REŠITVE
zavrženje
IZREK
Ustavna pritožba A. A. zaradi kršitve pravice do sojenja (odločanja) brez nepotrebnega odlašanja: - v postopkih pred Ministrstvom za notranje zadeve, Državnim tožilstvom v Ljubljani, Agencijo za plačilni promet, Statističnim uradom Slovenije in Okrajnim sodiščem v Ljubljani, - v pritožbenem postopku pred Vrhovnim sodiščem v zvezi s sodbo Upravnega sodišča v Ljubljani (opr. št. U 400/98), - v postopku pred Okrajnim sodiščem v Ljubljani, ki teče v zadevi IK 236/2000, se zavrže.
EVIDENČNI STAVEK
Ustavno pritožbo, ki je tako nejasna in pomanjkljiva, da je ni možno preizkusiti, in takšna ostane tudi po pozivu pritožniku, naj jo dopolni, Ustavno sodišče zavrže.

Za ogled celotnega dokumenta je potrebna prijava v portal.

Prijava

Še niste uporabnik?

Za brezplačen dostop do vsebin portala Tax-Fin-Lex se registrirajte. Brezplačna registracija vam omogoča:

  • Vpogled v 7 dokumentov
  • Prejemanje e-dnevnika Lex-Novice
  • Prejemenje e-tednika TFL Glasnik
Potrebujete pomoč? Pokličite nas na 01 432 42 43 ali pošljite sporočilo.
 
x Dialog title
dialog window